Stickad solgul poncho

Jag gör inte många knop nu i värmen faktiskt. Allt går på halvfart men det känns helt ok. Jag hade semester förra veckan men började jobba igår igen. Det känns också ok eftersom jag bara brukar ta två veckors semester på sommaren och resten spritt över året. Det är gott att veta att man har sparade dagar när det börjar kännas tungt och motigt. Nästa lilla semesterperiod för mig blir vecka 34.

Nåja i vilket fall så har jag inte legat helt på latsidan utan jag har fillijoxat ihop en solgul kanonmjuk poncho. Den är stickad i garnet Marino Soft som är ett acrylgarn mjukt som en kattunge.  Tidigare har jag stickat massor av småmössor och en filt i samma garn. Dessa har gått till välgörenhet. Vad det blir av den här ponchon vet jag inte.

Jag är dock inte nöjd med halsringningen. Man skulle virka ett par varv runt den för att få den att gå ihop. På den här ser det ut som effekten blivit den helt motsatta. Men som ett första försök så är jag ganska nöjd. Mönstret och garnet blev fint tillsammans.

DSC00422

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ninna
  Jul 09, 2013 @ 18:26:52

  Den är jättefin! Och jag älskar färgen!

  Svara

 2. Melody&M.E
  Jul 10, 2013 @ 07:56:57

  Den där ponchon måste du behålla, tänk så härligt att bära den molniga dagar
  och få en solgul dag trots att den riktiga solen inte visar sig!
  Kram M.E

  Svara

 3. Soili
  Jul 11, 2013 @ 08:01:14

  Den är jättefin…härlig färg.Håller med Melody…behåll den.
  Kram.

  Svara

 4. Carol
  Jul 14, 2013 @ 23:42:11

  Underbart solig! Har du följ nåt mönster?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: