Hjälpsändning och bloggandets vedermödor

Igår eftermiddag for mannen och jag till Västerås med hela lilla bilen full av grejer som ska följa med Jennifer ned till den stora insamlingen i Skara. Jag lyckades t o m få med två cyklar. En 12″ som nästan inte var använd alls men som barnbarnet växt ur och en 16″ som var begagnad men i bra skick.  Sedan var et påsar och kassar och kartonger som ni kunde se i ett tidigare inlägg.  Jag hade aldrig träffat Jennifer tidigare men det var en pigg glad och öppen tjej med en helt fantastisk hårfläta. Och det är nu som det riktigt tjorvar till sig i mitt bloggeri. En driven och van bloggare har ju vad jag förstår kameran fastgjuten i handen. Det har inte jag. Den är snarare fastgjuten i handväskan.  Jag tycker själv att jag blivit fantastiskt duktig på att komma ihåg att ta med mig kameran. Men vad tusan hjälper det om jag inte kommer ihåg att ta kort. Här kan ni i alla fall se lite av vad jag skickade med släpet.

Så istället för att få se ett kort på den trevliga Jennifer, lasten och omgivningen runt Jennifers hus så bjuder jag på en bild på min balkonglåda. Det ni det går inte av för hackor.  2 stycken pyttesmå plantor petunia och en rosa pelargon har växt så det knakar och det bara kommer fler och fler blommor. Härligt.

DSC00425

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. bibbipson
  Jul 03, 2013 @ 14:27:16

  Ha ha, ja så är det här också, glömmer att ta kort! 🙂

  Svara

 2. Carol
  Jul 03, 2013 @ 18:24:08

  Man kan inte komma ihåg ALLT! Tänk att du fick med alla kartonger, cyklar och kassar istället! Och både du och gubben kom tillbaka hem! Jag tycker inte man kan begära mer av en bloggerska 😉 OCh då man ändå får en bild på underbara blommor så är vi bara stumma av beundran för ditt fantastiska bidrag till världens uppvärming! Du är underbar Bibbi! ❤

  Svara

 3. Ninna
  Jul 03, 2013 @ 19:51:04

  Å jag vet precis hur det är, det där med kameran.
  Kommer man ihåg att ta den med, så glömmer man det i alla fall!
  Nu använder jag nästan bara min iPhone. Har ändå inga ambitioner att bli ”fotograf” med flott utrustning och kunnighet i RAW-format och allt det andra.
  Om inte annat så har ju dygnet bara 24 timmar. 😀

  Svara

 4. Anne-Lie
  Jul 03, 2013 @ 21:58:53

  Hade faktiskt varit roligt att se vad du lämnade av hos Jennifer 🙂
  Men din blomlåda är jättevacker. Blommar rikligt.
  Kram!

  Svara

 5. Trackback: Skaraleverans | Kyrkkaffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: