Finfint återbruk

För något år sedan eller så så presentade jag min snälla granne B med en korg innehållande en blomma. För lite sedan så fick jag tillbaka korgen då fylld med smått och gott och om jag inte minns fel även en blomma. Sedan har korgen stått bakom min fåtölj i köket och bara väntat på att få transporteras tillbaka. Häromdagen fick jag en ide om vad jag skulle göra. Fram med målarfärg, det fick bli samma vita färg som vi har när vi målar utomhus.

DSC00364Från början var den lite grådassig och trist men vartefter färgen plaskades på så började den se riktigt rar ut.  När den var färdig och torr så knöt jag på en liten rosett i vit skir spets och placerade en million bells i korgen.  Mina grannar har just fått klart sin nya uteplats där de lagt trägolv och gjort tak. Så jag smöööög dit och placerade korgen på deras nya veranda som en liten  ”inflyttningspresent” till det nya uterummet. Och rackans så fint den passade in tycker jag.

DSC00370

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. MariaB
  Maj 18, 2013 @ 17:02:25

  Rackarns vad smygig du är :). Den korgen kanske får fler resor över tomtgränsen. Det liksom kräver det nu. Älskar återbruk. Och bus.

  Svara

 2. Carol
  Maj 18, 2013 @ 21:33:06

  Åh så mysig du är! Eller på båda sidor om ”staketet”! Gåvor fram och åter – vilken fröjd!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: