Lurviga trådhjärtan

Nu har jag gjort klart några ulliga lurviga trådhjärtan.  Jag böjer till dem av ganska kraftig metalltråd och sedan är det ju bara att virka pälsgarn omkring. Jag tycker det blir fint. Dessa ska få följa med ut på marknad nu i slutet av maj. Mannen tittar storögt men numera inte längre förvånat när jag släpar in rullen med metalltråd, plattång och olika pälsgarner och parkerar mig och alla pryttlarna i hans säng. Han har nämligen större och bättre tv än den som är en trappa upp så han får finna sig i att få halva bohaget insläpat i sitt rum när det är tv-dags.  Eftersom han själv har hantverkat mycket under åren så tycker han faktiskt att det är kul. Någon gång ska jag lägga ut skrin och plastpåslådor som han tillverkat så ni får se.

DSC00360Idag har det faktiskt varit fantastiskt väder. Jag köpte faktiskt pelargoner och petunior som jag ska plantera. Det får bli i morgon för när jag kom hem så hade vi inte så mycket blomjord. Men det är ju som tur är en dag i morgon också.  I morgon är det dessutom torsdag och barnbarnsdag. Få se vad vi kan hitta på. Han kan ju alltid hjälpa mig plantera och fixa lite. Sedan ska det väl spelas spel. ätas mat och bara njutas av samvaron.

Hoppas alla ni andra också har haft en härlig solig dag.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Carol
    Maj 16, 2013 @ 10:27:51

    Vilken skojig idé! 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: