Gott och blandat

DSC00330Det underbara barnbarnet har tillsammans med sin mamma tillverkat pärlplattor som jag blev presentad med sist han var här. Det är alltid roligt att få något som någon lagt ner tid och energi på att tillverka för att göra någon annan glad.  Som tack för den fina presenten så råkade jag spöa både barnbarnet och hans morfar i Monopol. Detta har förmodligen aldrig tidigare hänt. Jag är inte förtjust i att spela Monopol för det tar för lång tid. Så jag sitter oftast med stickningen och slår tärningen och flyttar min pjäs när det är så dags. Handlar gator lite på måfå och är nog inte världens mest engagerade. Ändå vann jag. Som tur var så fick förloraren tre mashmallowshjärtan och vinnaren fick gå och värma pizza.  DSC00329Som grädde på moset så fyndade jag ett par sprillans nya gummistövlar i strl 32 på loppis idag. Dessa stövlar toppar nu högen med ”att-göra-grejer”. Jag har en så lysande ide om vad jag ska göra med dessa kommunalarbetarfärgade gummistövlar. Hoppas bara att idén  håller ända fram. Med tanke på hur min att-görahög har växt den senaste tiden så är det banne mig snart dags att pyssellusten kommer tillbaka och det i flygande fläng.
DSC00331

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol Thuresson
  Apr 20, 2013 @ 10:38:24

  Tänk att vinna i Monopol utan att ens anstränga sig! Det har då aldrig hänt mej. Precis som du så ogillar jag det spelet – men kanske främst för att min bror var så bra i det och köpte hotell på var och varenda gata. >-/
  Och så undrar jag vääldans mkt vad du ska göra av/med ett par orangea gummistövlar i strl 32?? Hur går det med skaparlusten?

  Svara

  • bibbishantverk
   Apr 20, 2013 @ 10:54:40

   Inom en rimlig (hmmm…..hoppas jag) framtid ska du få svaret på frågan om gummistövlarna. Jag har kommit på en så fiffig ide men nu gäller det bara att omsätta den i praktiken och hoppas på att det funkar. Så du får vänta liiiiiite till.
   Skaparlusten lyser egentligen med sin frånvaro men ibland sparkar jag mig själv i ändan för att komma loss med åtminstone något. Har även förberett de stora konservburkarna så dessa är bara att fixa till också. Denna helg ska jag försöka klippa ner en häck och gräva upp lite självsådda buskplantor. Sen får vi se om orken räcker till mer än några varv på stickningen ikväll.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: