Redo för vår och sommarvärme

Nu har jag laddat upp för värmen som kommer snart. Väldigt snart. Jag hittade tre alldeles nya solfjädrar på loppis och dessa lade jag vantarna på direkt.  Jag har provfläktat med alla tre och de funkar alldeles utmärkt. Så nu är det bara själva värmen som fattas och det kan jag dessvärre inte styra över hur gärna jag än vill. Till helgen kommer trädgårdsmöblerna och dynorna fram och jag har införskaffat fläktmedel. Så komsi komsi lilla våren………

DSC00326

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol Thuresson
  Apr 11, 2013 @ 19:37:23

  Du är ju bara FÖR härlig du! 😉 Vad ska du göra med TRE solfjädrar? Får guben en eller två kanske? Vifta hit värmen du!

  Svara

 2. Carol Thuresson
  Apr 13, 2013 @ 13:16:51

  Låter alldeles utmärkt Bibbi! Kanske får lov att skaffa mej en jag med?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: