Jag samlar och samlar

Jag har lagt vantarna på ett par fruktlådor som skulle slängas när frukten var uppäten. Lådorna är stadiga och fina och jag tänkte att när jag får upp ångan igen så ska jag göra något fint av dem.  Jag tänkte klä dem endera i tyg eller tapetsera dem. Eftersom jag har två lådor så kanske jag kan göra en av varje sort. Det börjar bli många saker som hamnar i ska-göras-iordning-högen nu. Men dagar skola komma då man brinner av lust att återbruka. Tills dess får högen växa i godan ro.

DSC00325

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: