Men stopp och belägg

Jag hörde glunkas om att det eventuellt skulle ramla ner mer snö. NU! HÄR! Undrar om jag ska införskaffa ett badmintonracket och slå tillbaka varenda flinga som försöker parkera sig på min nu snöfria framsida och på min snöfria altan. Jag menar, det får väl ändå finnas gränser för hur vintern och snön får bete sig mot oss vårlängtande nordbor.

Min granne A-M som är en hejare på att pyssla med blommor och grönt planterade gula penséer i en näver- och pilkorg igår. Den ställde hon på trappan så att alla kan få glädje av den. Jag får en otrolig glädje av den i alla fall. Varenda dag när jag kommer ifrån bussen och svänger om hörnet på huset så lyser A-Ms blomsterkorg upp dagen. Hon byter blommor och blader lite då och då i korgen och det är alltid lika fint och upplyftande.

Så kung Bore ska akta sig som ögat för att ens i tanken närma sig vårt hus och våra penséer. Jag kommer att stå beredd med badmintonracket och ta matchen.

DSC00327

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Carol Thuresson
    Apr 06, 2013 @ 19:31:51

    Snöstorm här i Borås!!! >-/ Det var jag INTE beredd på… Led med östkusten som skulle åka på det – och så kom det HIT?!`Inte mkt dock men på tvären kom det! Tvätten fick panikhämtas in… Så nu ska vi göra upp brasa och sedan torka tvätt i tumlaren. Suck. Men antar att det är detta som kallas aprilväder. Njut du av dina gula blomster både ute och inne!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: