Hampsnöre

Efter lunchen idag så var jag med en kamrat till en fairtradebutik. Det fanns massor av roliga, nyttiga, doftande och annorlunda saker. Kompisen skulle köpa nötter och torkade frukter till sin dotters påskägg. Jag gick och strosade i butiken och förälskade mig i flera saker. Det fanns många vackra sjalar och jag är vansinnigt förtjust i sådana.  Den här gången blev det dock ingen men däremot fick jag ögonen på en korg med färgade hampsnören. Jag köpte ett nystan för 30:- och nu fiffilurar jag på vad sjutton jag kan ha det till. Det borde ju gå att virka något käckt av. Kanske något till badet. En skrubbmojäng av något slag.  Om någon har någon fiffig ide om vad jag kan göra med hampsnöret så blir jag glad om ni skriver en kommentar.

DSC00320Det fanns många fina färger bl a grön, blå och gul.

När jag kom hem efter min utfärd så hittade jag dessa vackra vårblommor som kämpat sig upp genom gruset. Det har gått på ett par dagar bara.  Man blir så himla glad när våren dyker upp på grusgången.

DSC00319a

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. MariaB
  Mar 28, 2013 @ 18:27:44

  Då kanske du är sugen på en tawashi? http://www.youtube.com/watch?v=J84jxmGMV5Y (virkad modell) Lite extra kärlek såhär en skärtorsdagaskväll. Kram.

  Svara

 2. Soili
  Mar 29, 2013 @ 18:36:24

  En liten skrubbis blir utmärkt med det där garnet.Tawashi har jag gjort. Lätt som en plätt 🙂 Visst är det underbart när man börjar se dom där små vårtecknen dyka upp lite här och var.
  Önskar dej en riktigt Skön Påsk !
  Kram

  Svara

 3. Marianne Hansen
  Mar 30, 2013 @ 19:37:04

  Ni har fått våren mycket tidigare än här, finns en hel del snö på marken än. Invid husknutar kan man se små knoppar av diverse blommor som kommit upp lite grann. Ha en fortsatt trevlig påskhelg…kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: