Sockor-utan-häl-maraton

Nu är jag i farten med mina spiralsockor som jag äntligen fått in rätta knixen med. Dessutom har det blivit ett par illgröna sockor till.  Mönstret till spiralsockorna finns i boken Värma Liten och mönstret till de gröna finns här .  Några sockor hamnar i välgörenhetslådan och några får följa med ut på första vårmarknaden som går av stapeln i Malmköping i maj.

DSC00316

Idag är det söndag och jag går på halv halvfart d v s saktare än en snigel. Men det är skönt. Klockan sju i morse var det 10, 7 grader kallt ute men sedan kom solen och värmde upp lite. Nu har solen gått i moln och det är 5 grader varmt. En av mina grannar hade släpat ut en solstol och låg fullt påklädd och solade näsan. Det såg verkligen skönt ut. Man uppskattar solen som mest nu. Man blir sprittande glad och får mer lust att utföra både små och stora dåd.

Jag hoppas att ni alla har en skön och härlig söndag.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol Thuresson
  Mar 24, 2013 @ 16:09:57

  Men OJ sicken Northug-fart du har på stickorna! 🙂 Härligt att du fått till knixen. Jag stickar en liten halssjal i effektgarn som förhoppningsvis är klar till på tisdag… Här är det mer Sverigefart i spåret.. :-} Solig söndag!

  Svara

  • bibbishantverk
   Mar 24, 2013 @ 17:45:06

   Jag har en illande grön halssjal på gång men det skulle förvåna mig om den någonsin blir klar för jag är inte riktigt kompis med den så att säga. Dottern hade köpt fel garn så jag tog över nystanen. Men jag tror det garnet lämpar sig bättre för virkning.

   Svara

 2. Maidi
  Mar 25, 2013 @ 13:25:57

  Precis såna sockar går jag omkring i idag.. De värmer skönt och det verkar som det kommer att behövas raggsockar hela året nu..

  Kram Maidi

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: