Jag fick också guld

Guld på femmilen är ju kanon men att hitta guld i sin egen brevlåda det är banne mig inte det sämsta.  Den här morgonen var lika eländig som alla andra penicillindunderkursmornar. Seg och med huvudvärk släpade jag mig iväg till jobbet. Arbetsdagen lunkade på men det var inte mer.
När jag kom hem så hade jag ett vackert bulligt paket som väntade på mig.  Detta fina mjuka rara paket hade färdats till mig över vattnet och kom från Maria. Jag blev så himla glad när jag packade upp min skatt.  Det var en hel massa garn och ett jättefint litet brev.  Helt plötsligt var måndagen lysande med en stark guldkant omkring sig.  Det var så mjuka garner och jag kände hur lusten att sticka små små kläder vaknade till liv. Det gula garnet bestämde direkt vad det ville bli men de övriga är mer svävande.
Här får ni se en bild på brevlådeguldet.

DSC00298Fem nystan av det vackra melerade  garnet Veera och fyra nystan av det otroligt mjuka gula garnet Thea. Tänk att en eländig måndag kan förändras till en guldkantad dag som genom ett tjillevipp.  Tack snälla fina Maria.

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol Thuresson
  Mar 04, 2013 @ 21:47:46

  Åh så härligt! Och detta var bara måndag… 😉 Nu önskar jag dej piggare morgnar och ork till att skapa i ditt guld! Allt gott! Och SÅ ROLIGT att du fick till tossan! Varför är inte alla mönster skrivna på SFI(lätt)svenska?? /Carol

  Svara

 2. Maidi
  Mar 05, 2013 @ 12:13:06

  Vilken lycka när man får såna paket. Nu är det längesen jag var i en garnaffär och mina garner börjar tryta så jag måste nog snart komma iväg..

  Kram Maidi

  Svara

  • bibbishantverk
   Mar 05, 2013 @ 17:06:47

   Ja jisses ja det är ren och skär lycka. Särskilt när man inte vet vad som finns i paketet utan allt är en överraskning.
   Men du får skynda dig till garnaffären och samla ihop till ett eget litet lyckopaket för man kan ju inte ställa sig utan garn.

   Svara

 3. MariaB
  Mar 05, 2013 @ 18:05:09

  Ja, ”guldtackan” kan konstatera att paketet kom fram 🙂 . Se nu till att skicka ”åt andra hållet” så att välsignelserna sprider sig. Stor kram mitt i penicillindimman.

  Svara

  • bibbishantverk
   Mar 05, 2013 @ 18:10:07

   Ja nog ska den värmen komma sig iväg det må du tro. Men först ska jag ta tag i den gula filten som ska till dig. Tusen tack för allt det goa och vackra Maria.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: