Söndagskväll

Oj så fort den här helgen gick. Jag tyckte jag nyss gick hem ifrån jobbet och glatt skuttade mot garnaffären. Vips är det söndag och man undrar vart helgen tog vägen. Jag är så omåttligt trött av att äta två olika penicillinkurer på samma gång. 1200mg tre gånger om dagen. Det är jädrans mycket och jag känner mig trött och seg. Men förhoppningsvis blir jag frisk och pigg i ett tjillevipp.  Det tråkigaste är att jag har varken lust eller ork att ta tag i något handarbete. Jag har i o f s stickat klart den gula filten men jag har inte virkat runt den. Jag påbörjade också ett par babytossor igår efter Carols mönster. Men båda grejerna ligger nu lätt utspridda och glor surt på mig varje gång jag går förbi.  Men var sak har sin tid och snart nog så är det full fart på spelet igen och då tar jag tag i stickningen och virkningen igen.

Dottern och barnbarnet har varit här och ätit söndagsmiddag och sedan har vi spelat spel. Han har en sån underbar energi och är så otroligt snäll och fin. Jag får inte äta två timmar före och två timmar efter medicinintag så jag fick äta två timmar efter de andra. Då gjorde min dotter världens godaste omelett med krossade  tomater och tonfisk åt mig. Jag åt så jag är fortfarande proppmätt och jättenöjd.

Solen lyste så vackert under större delen av dagen så det försvann bra mycket is. Livet är lättare att leva när det är ljust och soligt. Det går liksom lite lättare då.  Vi går i alla fall mot den härliga våren med stormsteg.

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig helg och att ni får en bra början på arbetsveckan i morgon.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Marianne Hansen
  Mar 03, 2013 @ 20:35:34

  Tack för din kommentar hos mig, inne på bloggspot. Visst har jag väl humor som väl är i min bedrövliga situation. Perfekt jobb som kallskänka och bara göra leverpastejmackor, fast gurkan hinner nog torka innan den hamnar på smörgåsen eller varför inte stå i en bar och skaka drinkar? Finns jobb för oss alla någonstans.
  Nu så räknar jag ner tills jag ska till Lund på tisdag för övervakning några dagar.
  Ha en fortsatt bra vecka…

  Svara

 2. Carol Thuresson
  Mar 03, 2013 @ 22:40:10

  Varför TVÅ penicillinkurer??? Stackars dej.. inte alls konstigt att du är seg! Hoppas veckan som kommer är snäll mot dej och att du piggar på dej! Kramkram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: