Tovad väska

Det händer inte mycket här just nu. Jag dras med en megastor infektion i en tand och äter två olika sorters penicillin för att häva infektionen. Det gör att man blir trött och ibland lite vimmelkantig. Så allt går i slowmotion  just nu. Men det viktigast är att läka ut och bli stark igen.  Jag har i alla fall avslutat mitt stora projekt och det blev en tovad väska. Nu hade jag ju trott att den skulle gå ihop betydligt mycket mer än vad den gjort. Den passar dock utmärkt till att ha tidningar som ska till återvinningen i. Dessutom har jag ju i alla fall provat och det är ju bra i sig.  Stickad i sex trådar av det tunna ullgarnet jag fyndade på Röda Korset.

DSC00294Det har ju varit nästan vårväder nu i några dagar. Isen smälter undan rätt fort för jag går och sparkar lös bitar av den hela tiden. Ibland tar jag till det hårda artilleriet och dunkar på med kvastskaftet. Då lossar stora sjok som man sedan kan ha sönder i mindre bitar. Vips smälter solen krosset och ytterligare mark frigörs från vintern. Jag känner att jag vill göra mig av med vinterväglaget nu. Jag är liksom färdig med det.  Dock hörde jag att det skulle kunna bli 12 grader kallt någon dag i helgen och att det även skulle kunna dimpa ner lite mer snö. Det har jag inte beställt så jag tror inte det kommer så mycket.  Skulle det av en händelse komma mycket snö så får man väl börja om med sopandet och skottandet igen. Det är ju trots allt bara februari/mars nu och man vet ju att det kan snöa länge än.  Men både hararna, fåglarna och jag tycker faktiskt att det räcker nu.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody
  Mar 01, 2013 @ 22:24:14

  Men är det inte synd att använda väskan till tidningarna som ska återvinnas?
  Den är ju så fin, kanske en väska att ha pågående stickprojekt i?
  Önskar dig en riktigt skön helg!
  Melodys matte

  Svara

  • bibbishantverk
   Mar 02, 2013 @ 00:29:25

   Ja det var ju också en god ide. Till användning kommer den ju i vilket fall på något sätt. Hoppas att du och Melody får en fin och bra helg efter alla prövningar.

   Svara

 2. Maidi
  Mar 02, 2013 @ 10:54:54

  Här har det töat riktigt bra så nu är det barmark på de flesta ställen. Hoppas att vi inte får nåt bakslag nu bara..
  Tovning är en av de saker jag aldrig provat på. Kanske man skulle göra det för ullgarn har jag ju en del..

  Kram Maidi

  Svara

  • bibbishantverk
   Mar 02, 2013 @ 11:15:37

   I skrivande stund rasar det ner pyttesmå snöflarn utanför fönstret. Men det är så smått så det kommer inte att ligga kvar. Hoppas jag. Prova på att tova. Det är roligt. Men jag får vara sparsam med det eftersom jag inte tål ull. Så jag håller bara på korta stunder i ullgarn. Men man ska prova allting åtminstone en gång.
   Lycka till med det.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: