Mot nya djärva mål

Nu har jag tre stycken handarbeten på gång. En röd Yemenväst i Frejagarn och en illgrön virkning. Sedan har jag mitt stora projekt som jag inte vet om jag kommer att lyckas med. Men så här långt går det finfint. Jag stickar ju med det supertunna vävgarnet i ull som jag köpte på RK. För att få någorlunda styr på alla sex nystanen så har jag lagt tre nystan  i varje plastkasse och strypt åt med tejp så att nystanen inte ska fara ur påsen varenda gång jag drar i garnet. Det är lite joxigt men det har funkat hittills.  Vad det ska bli törs jag inte skriva nu för med tanke på hur en del av mina projekt slutar så är det lika bra att jag ligger lågt. I bästa fall kan jag utbrista i ett förtjust tadaaaaaaa här på bloggen när det blir klart. Annars lär ni väl aldrig höra talas om eländet igen.

DSC00284Det monstergröna ska bli en liten  förvaringsplats för damsaker som jag kan ha i min skrivbordslåda på jobbet. Med den illgröna färgen lär jag hitta den så fort jag gläntar på lådan och innehållet kan döljas för eventuella besökare.  Ja det var lite av vad jag håller på med just nu.  I övrigt har jag varit ute någon timme ikväll och forslat bort snö. Ibland är det skönt att få arbeta hårt med kroppen. Men mina eländiga kontorsaxlar gallskriker av motvilja. Men det är bara att bita ihop och skovla på.  Jag mår bara bra av att ta i lite ibland. Skrämma bort latmasken liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: