Snösvängen som kom av sig

Jag hade inte hunnit sätta min sista punkt i det tidigare inlägget där jag skrev om snöskottning. När jag tittade ut så var min granne (som jag tänkte skotta fram) ute och skottade åt både mig och sig. Han är en rejäl bit över 80 år men han har mer energi än jag någonsin haft. Tjoff tjoff tjoff så hade han fixat snygga vallar och en gång så är så välskottad så man kan ha den som dansgolv. Hmmm……..undrar vad jag ska hitta på istället då. Nåja vi har ju var sitt garage. Jag får ta och se till så att det blir fritt från snö framför dem istället då. Men oj så tacksam man är för sina fantastiska grannar. De är värda guld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: