Ny leverans av fjärrvärme

Nu har jag fått ihop ett bra paket fjärrvärme. Filten och halsduken och ett par lite större stickade mössor har jag trollat ihop. De stora vantarna och sockarna har min mamma gjort. Hon hjälpstickade åt Röda Korset i många år och hade även ett ansenligt lager hemma av sockor och vantar. Dessa pytsar jag ut till ställen där jag tycker att de kan passa. Så nu får några färdas över vattnet. De virkade mössorna har min dotter gjort och de små sockarna och vantarna har jag köpt från Röda Korset. De är dock nya.  Den här gången blev det nog mest till något större barn än bebisar. Men de ska väl också hållas varma.

DSC00281Nu är det lördag och den här lördagen ska jag avhålla mig ifrån att lägga upp några projekt för helgen. Tycker inte att jag lyckats helt med det jag föresatt mig helgerna innan. Så det som blir gjort  får liksom komma som en överraskning. Både för er och mig.  Det känns nästan lite nödvändigt att ta en vända i snösvängen och gräva fram både min granne och mig. Men jag väntar i det längsta och hoppas att vår ”allt-i-allo-gubbe” ska svänga förbi med snöplogen. Då behöver man bara ta hand om resterna.  Det räcker gladeligen för snön är ganska tung nu. Tur man har rejäla armmuskler redan för tro mig eller ej stickning och virkning får man inga muskler av. Jo förresten det får man, mentala muskler efter att ha gjort något bra. Inte illa det heller.

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Carol Thuresson
    Feb 09, 2013 @ 21:05:26

    Oj så mycket vacker värme :-))

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: