Blåst igen

Efter förra inlägget tog jag på mig ytterkläderna och skenade iväg runt husknuten för att kolla in hur mycket snö det var vid grannens garage. Det hade jag inte behövt göra för vem stog där och skottade för fulla kanoner om inte min otroliga granne.  Jag försökte få honom att tumma på att nästa gång det blev snö så var det faktiskt min tur och ut och röja åt oss båda. Men se det ville han inte gå med på.  Ja jisses vilka krutpaket det finns.

Detta innebär då att jag har heeeela långa eftermiddagen på mig att bara göra roliga saker. Tjohoooooo!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Carol Thuresson
    Feb 09, 2013 @ 21:03:02

    Men oj vilken piggelin till granne! Och du fick heeela eftermiddagen för skojsigheter. Vad gjorde du? Här har det blivit lite skvättar av sport men det har ju gått så dååligt för alla svenskar :-/ Och fotat allt garn jag köpt den här veckan.. Fick ett köpskov (3 olika handlingar) då jag insåg att jag inte hade något tunt garn alls! Nu har jag det… Mycket… Ha en go kväll!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: