Det blev en förvaringsburk för mina virknålar

Som vanligt laddade jag upp med olika saker som skulle fixas under helgen. Nåja jag stickade några varv på filten det gjorde jag. Men fäste trådarna i mössorna gjorde jag inte. Istället tillverkade jag en förvaringsburk till mina virknålar. Det behövdes verkligen för jag har haft virknålar både här och där. Ibland på de mest oväntade ställen. Nu tror jag att det ska bli lättare att hitta den storlek jag behöver för stunden. Men jag har en svag aning om att jag inte har hittat alla väl undanstoppade virknålar som jag lagt just där för det var ett så bra ställe och jag enkelt skulle kunna hitta dem.  Men de kommer väl fram de också sinom tid.

Jag tog en tom konservburk och limmade på småblommigt tyg på den övre delen. Sedan vek jag ner tyget i burken ett par centimeter och limmade fast det där. Då skramlar inte virknålarna mot kanten när man joxar runt. Sedan virkade jag ett rakt stycke i Majagarn. Jag virkade i de bakre maskbågarna för effektens skull. När biten var tillräckligt lång så lade jag den om burken och sydde ihop det virkade. I botten lade jag skumplast. Så nu har jag en ljuddämpad förvaringsburk för virknålar. En liten rosett av tunt satinband fick det bli som grädde på moset.

DSC00274

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: