En glittrande gnistrande värld

Igår morse när jag strävade iväg till jobbet kl 06.20 så gick jag i en gnistrande vacker värld. Gatlysena lyste på snön som glittrade som miljoner diamanter i miniatyr. Det var otroligt andlöst vackert.

I morse när jag som vanligt skulle ta mina få steg till brevlådan var det också otroligt och andlöst…….kallt. Det var 20 grader kallt och både tidningen och jag for in med en väldig hastighet.  Nu skiner solen och det virvlar i luften av små små nästan mikroskopiska snöstjärnor. Tittar man mot solen så glittrar dessa små som silver. Åh så vacker vintern är när den visar sig från sin bästa sida.

Jag skulle som vanligt traska iväg till lilla tanten idag men när jag ringde och pratade med henne nyss så var hon trött idag och ville vila. Hon hade haft oväntat storbesök igår och vi kom överens om att ses på måndag istället.  Undrar vad jag ska hitta på istället. Jag vill vara ute en stund i det vackra vädret så jag tror att jag ska ta och transportera bort lite snö som egentligen inte ligger i vägen. Men då har jag något att göra och får använda kroppen lite. Hmmm….konstigt att jag tänker så eftersom jag i grunden är en riktig latoxe. Förmodligen är det solen som lockar.

DSC00266

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Maidi
    Jan 19, 2013 @ 15:06:11

    Ja, precis så känner jag också idag.. Solen har skinit och det är ”svinkallt” men ändå så härligt..

    Kram Maidi

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: