Ett skepp kommer lastat

Nu är paketet till Knappmakerskan klart och skall bara transporteras till postverket. Detta skall ske i morgon och sedan hoppas jag att paketet snabbt kommer fram till Maria. Det blev ett 20-tal mössor och så letade jag fram en mjuk liten filt som jag tyckte kunde passa. Så nu är det bara att börja bygga upp mösslagret igen. Idag stickade jag förresten en halv babymössa medan jag väntade på min tur på banken. Det är bra att ha stickningen eller virkningen med för jag tycker att just bankköer och sådant är slöseri med min tid om jag bara sitter och stirrar rakt fram och väntar. Plus att väntan känns väldigt lång när man inte har något för händer. Stickar man går tiden fort.

DSC00261Jag ska nog vila från stickningen ikväll och istället sy i nya hängare i tre handdukar. Det är tråkigt men måste göras. Var nästan på väg att kassera dem till fönstertrasor av ren lathet men jag tog faktiskt och lyfte mig själv i kragen och har plockat fram alla attiraljer så nu är det bara att sätta igång.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Fr.Lilja
  Jan 15, 2013 @ 09:50:48

  Du är så duktig….

  pläden du har i soffan i mormorsrutor är underbar, en ny variant för mig
  har du mönster på den mån tro….?

  Kram

  Svara

 2. Fr.Lilja
  Jan 18, 2013 @ 09:42:30

  Den lånååååååånga vita som ligger under..
  Jag beundrar dig som gör sååå mycket för utsatta kvinnor och barn, tänker nu på alla pantburkar…är nyfiken på hur pesonalen reagerar när du lämnar detta till ev kvinnojouren…måste ju vara så otroligt mycke värt !!

  Svara

  • bibbishantverk
   Jan 18, 2013 @ 14:20:56

   Den långa vita är vad som blev över när min mamma virkade ett dubbelsängsöverkast för en herrans massa år sedan. Så något mönster till dessa rutor har jag tyvärr inte.
   Personalen blir jätteglada och eftersom kvinnojourerna har tight budget så vet man att det verkligen kommer till nytta det man lämnar. Det blir lite grädde på moset liksom.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: