Jag är en bloggdrulle med världens bästa grannar

Jag har världens bästa grannar. Idag när jag var inne hos dem en sväng så blev jag presentad med två tallrikar med folie över när jag skulle gå hem. Hustrun i hushållet  sa att det var bara en liten smörgås i all enkelhet. När jag kom hem och packade upp härligheten så var det två smörgåsar på Polarbröd. Det var så fullt med godsaker på dessa mackor så det var inte klokt. En tjock skiva lax och under den gravlaxsås, kalkon, kokt ägg med någon smaskig goja under och räkor på toppen. Dessutom delade vindruvor och skivad gurka. Det var gott! I all enkelhet………nä minsann det var rena rama lyxmackan.

Det är nu själva drulligheten infaller. En van och driven bloggare med minnet i behåll skulle givetvis kommit ihåg att fota härligheten. Inte jag inte. Jag glufsade glatt i mig det goda och när jag nöjd och belåten lutade mig tillbaka i stolen så slog det mig att jag givetvis skulle tagit ett kort på de läckra smörgåsarna.  Men eftersom jag är lite drullig så får ni försöka tänka er hur de såg ut. Tack snälla B för de goda smörgåsarna i all enkelhet.

Maken i huset är också värd ett stort tack. Han hjälper oss mycket de perioder min man inte kan köra bil och behöver skjuts till sjukhus och vårdcentralen. Tack snälla A.

Man hör så mycket om folk som har problem med sina grannar så jag är själaglad över att jag har världens bästa. Goda vänner och grannar det är värt guld.

Här skulle smörgåsbilden suttit om jag hade kommit ihåg

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. MariaB
    Jan 11, 2013 @ 23:10:46

    Visualiserar smörgåsen OCH mumsandet. Härligt med grannar som lagar smörgås. Rapa ordentligt nu så får du sticka vidare. 🙂 Skön helg!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: