En liten del till 1-milahalsduken och en mysfåtölj

Idag var jag iväg till posten med två paket. Ett litet paket till Umeå innehållande en halsduksdel till 1-milahalsduken. Halsduksdelen kan du se i fåtöljen nedan. Ett större paket skickades till Bengt Sjöberg i Filipstad. Han hade efterlyst lite värme via Kyrkkaffebloggen. Foto på det skickade finns längre ner i bloggen.  Hoppas det jag skickade kan värma några.

DSC00251Min köksfåtölj har ju figurerat på en och annan bild här i bloggen. Jag älskar den. I somras hittade jag den ute på gräsmattan vid en loppis. Jag provsatt den och totalt olikt alla andra gammeldags fåtöljer av den här modellen så var den inte det minsta nedsutten. Jag frågade vad han skulle ha för stolen och han sa 100:-. Jag slet upp plånkan och betalade blixtsnabbt. Sedan kom jag på att jag ju omöjligen kunde bära hem fåtöljen själv och inte heller ta den på cykeln.  Blev lite knivigt det där. Men han som sålt fåtöljen erbjöd sig att köra hem den åt mig. Inget extra skulle han ha för den heller. Jisses!

Jag hade tänkt klä om den men den passar så bra in i köket som den är. Min mysfåtölj. Loppisfynd när det är som bäst.

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Frida - Vita villan
  Jan 03, 2013 @ 23:36:54

  Hej Bibbi!
  Vad roligt att du hittat till mig!
  Allt är fint med oss! Hur är det själv?
  Hoppas även jag att det här året blir kanon!
  Kram Frida

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: