2012 sjunger på sista versen

Så har ett år gått igen. Åren går så fort numera till skillnad mot när man var ung. Då var det alltid något man väntade på. Nu lunkar man mer på och det jag väntar på numera är pensionen. Men den känns långt borta då jag har några år kvar att jobba.  Jag tänker inte summera året som gått för då måste man gräva i gammal oro och jag tycker det är bättre att se framåt med tillförsikt. Vi har klarat av ett år till och det är jag tacksam för.
Jag hoppas nästa år blir ett riktigt bra år då mannen kan få känna sig piggare och starkare och orka ägna sig åt det han älskar mest……musiken.  För dotterns del önskar jag att det nya året ger henne ett bra jobb då hon slutar högskolan. Önskar att barnbarnet fortsätter att gilla skolan och att han inte råkar ut för fler olyckshändelser. För egen del hoppas jag att alla i min omgivning får vara friska och få känna lycka.

Nu är det snart dags att ladda för ett nytt år…..2013. Min mamma hade inte tyckt om det årtalet. Hon var otroligt skrockfull och allt som innehöll tretton skulle man akta sig för som ögat. Men jag hoppas och tror att det blir ett bra och lugnt år.

Jag önskar att alla i världen kunde få känna trygghet och tillförsikt inför 2013. Men så är det tyvärr inte. Men via olika hjälporganisationer så kan vi i alla fall tillsammans göra livet lite varmare för en del. Även på hemmaplan kan man dra ett litet strå till stacken genom att sticka/virka till kvinnojourer t ex. Eländet finns inte bara långt borta utan även nära och av en annan sort.

Men nu vill jag önska er ett gott slut på 2012 och ett Gott Nytt 2013.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Carol Thuresson
  Dec 31, 2012 @ 18:30:26

  SÅ gott du tänker – att vi kan fortsätta värma både nära och långt borta! Du är en inspiration för mej och jag tycker om din blogg som både utmanar och inspirerar till nya stick/virkäventyr! GOTT NYTT år Bibbi! /Carol

  Svara

  • bibbishantverk
   Dec 31, 2012 @ 18:36:33

   Tusen tack för de fina orden. Du gör mig glad med dina glada tillrop. Sådant inspirerar också vet du. Vi ser fram emot ett gott hantverksår i godhetens tecken.
   Gott nytt år Carol

   Svara

   • Carol Thuresson
    Jan 02, 2013 @ 19:06:53

    Tack, tack! 🙂 Har redan fått massor av stickinspiration detta året. 😉 Vågar prova nya mönster… Det bådar gott!

 2. Melody
  Jan 01, 2013 @ 22:30:50

  Vi önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och att dina önskningar går i uppfyllelse!
  Tack för den värmande kommentaren i min blogg!
  Puss från Melody
  Matte hälsar så klart!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: