Jul i min barndoms äppelträd

En dag för länge länge sedan skulle min pappa såga ner ett av min barndoms äppelträd. Jag var då vuxen men kände ändå inom mig att soliga dagar och sommarlov var så förknippade med det vackra trädet så jag bad min pappa spara några grenar åt mig. Det gjorde han. Han ”skalade” dem och lackade dem och sedan dess har jag haft två stycken grenar på väggen i mitt hem. En av grenarna sitter på väggen i mitt sovrum och den här grenen som ni får se sitter på väggen i mitt vardagsrum. I vanliga fall sitter det bara ett par fåglar i grenen men nu är den lite mer julpyntad med julkottar och julhjärtan. Men i grunden är den fortfarande ett vackert barndomsminne och ett minne av en mycket älskad pappa.

DSC00241

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: