Nu rackarns är det kallt

I morse när jag vaknade var det 19 grader kallt. När jag skulle ut sa mannen C: -du tar väl på dig skorna i alla fall. Det gjorde jag.  Marknadskamrater till mig ska stå på en utemarknad idag i Torshälla. Det kan jag inte säga att jag är avundsjuk på precis. Tänk att plocka upp tält, bord och grejer när det är nästan 20 grader och sedan stå ganska stilla i flera timmar i den kylan. Det här är första året som jag och min kompis A skippat utemarknaderna på vintern och jag känner mig nöjd med det. Väldigt nöjd.  Nu ska jag gona mig med en kopp kaffe medan badvattnet fylls på. Sedan väntar en kura-inne-dag. På eftermiddagen dyker dottern S och barnbarnet L upp och då ska det spelas spel och ätas gott.

Hoppas ni alla får en härlig vacker och solig söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: