Istället för att kasta bort

Vid den sista betonggjutningen så blev ju resultatet inte så bra som jag ville. Det blev mycket lufthål i det gjutna och jag hade ställt undan det för vidare befordran tippen. Men så fick jag för mig att istället för att slänga grejerna så kunde jag ju pimpa dem lite. Ljusen brinner ju lika vackert trots att betongen inte  följde min önskeväg. Min kompis fick syn på grejerna och tyckte att de var jättefina när de såg lite ”råa” ut.  En rund liten värmeljusstake fick bastsnöre och ett trähjärta och kändes plötsligt ganska fin trots lufthålen.DSC00213Nästa pimpning blev en ljusstake gjuten i ett mjölkpaket. Där tog jag fram kraftig svart metalltråd och virkade med fingrarna en stående manschett. Det blev i alla fall annorlunda. Nästa gång ska jag virka med fingrarna men göra den liggande som en vanlig manschett. Men det är lite kul att testa något nytt.   Jag ska nog fortsätta jobba lite mer på den här varianten för det känns i alla fall som om något fattas. Vad vet jag inte riktigt än men det kommer nog till mig.

DSC00211

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Melody
  Dec 03, 2012 @ 20:30:39

  Betongljusstaken blev ju superfin! Tur att du inte kastade bort den!
  Kram
  Melodys matte

  Svara

 2. ensammamorsan
  Dec 04, 2012 @ 11:22:31

  Jättefina pryttlar, du har då öga för sånt, lille mor!

  Fast jag vet inte om jag överlever ditt användande av ordet ”pimpning”.. 😀

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: