Nu ska här fixas

 

Tjosan……nu ska det färdigpysslas. Dessa två snuttefiltar har legat till sig rejält och är nu redo för slutfasen. Den här gången ska jag försöka få till någon slags små ansikten. Jag önskar att jag var lite bättre på att få till ansikten. Istället brukar jag ju sätta på garnbollar eller virkade kollijoxer. Funkar lika bra. Allt är framtaget och väntar bara på att jag ska sätta igång. Snuttefiltarna är virkade som en mormorsruta och i restgarner.

Konstigt att man hela tiden samlar på sig halvfärdiga saker och ibland färdiga saker där bara trådarna ska fästas. Istället för att fixa och dona med det så har jag startat upp en virkning med reflexgarn. Det var lite kul att se att reflexgarnet faktiskt funkar. Dyrt var det också så det lär inte bli någon massproduktion utan mer som ett test på att det funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: