Marknadslördag i miniatyr

 

Idag stod jag och min kompis på marknad i några timmar. Det var en liten julmarknad i en skolmatsal ute på landet anordnad av hembygdsföreningen.

Det var det minsta lilla bord jag någonsin haft. Det blev en otrolig röra för ögat. Dock ramlade det iväg en och annan liten sak vartefter dagen gick. Det är skojigt att vara ute och träffa folk. Det är också skojigt att träffa de hantverkare man bara träffar på vissa marknader. Vädret var hyfsat för det lät åtminstone bli att regna. Utanför matsalen hade de små pyttehästar som de minsta fick åka vagn efter. Den minsta och tjockaste hästen hade en tomteluva vid ena örat. Han var så otroligt söt men jag kom givetvis inte ihåg att ta något kort.

Istället kom jag ihåg att ta ett kort på en marknadskollegas bord. Hon säljer stickade knästrumpor och barntröjor. Jag tyckte ni skulle få se det fina hon hade gjort. Hon har i alla fall snörrät ordning på sitt bord och på sina grejer……..till skillnad från en annan rörig och knölig person *S*.

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. melodyshihtzu
  Nov 25, 2012 @ 12:16:44

  Så mycket fint hantverk på bilderna! Sådana där sockor utan häl har jag stickat till alla mina barnbarn när de varit baby! Döm om min förvåning när Amanda 4 1/2 år kom i måndags och hade dem på sig! Det var kortstrumpor det, men hon sa att hon älskar dem! Det blir nog att sticka henne ett par större raggsockor!
  Ha en bra dag!
  Melodys matte

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: