Rena rama snurren

Jag ska ju vara med i insamlingen hos mest virkat. Mitt bidrag skulle vara en mössa och ett par tossor i garnet Tilda. Mössan var ju nema problema men när jag kom till babytossorna då jädrars körde det ihop sig. Jag har  inte stickat med strumpstickor på många herrans år.  Nåja jag tänker i alla fall försöka. Men inte rackarns blir mönstret så jämt och fint som det ser ut i boken. Det blir mer buckligt och joxigt på något sätt. Undrar om jag gör fel men då får vi väl döpa om sockan till Buckelvärme från Bibbi. Hoppas dock att resultatet blir såpass hyggligt så att damen bakom bloggen mest virkat vill skicka iväg dem. Jag har i alla fall upptäckt att jag behöver träna (MYCKET) på att sticka med strumpstickor.

Detta ska då alltså föreställa en spiralstickad socka. Jag tänkte det kunde vara bättre än en tossa för den här kan bebisen ha längre eftersom den inte har någon häl. En socka att växa i. Mönstret är hämtat ur boken Värma Liten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: