Halsvärmare i garnet moa

Nu är halsvärmarna i garnet moa äntligen klara och ihopsydda. Jag har gjort en svart, en grå och en beige. Jag stickar och kliar mig om vartannat men  mellan varven får jag sticka i lite snällt acrylgarn för att dämpa ullallergin. Jag gillar strukturen på moagarnet för det ser ut som fårskinn när det är klart. Jag stickar med stickor 12 så det ramlar på rätt så bra och det blir fort klart.

Idag ser det ut att bli en helt fantastisk dag. Solen lyser och det blåser inte. Jag kanske rent av kommer mig för att gå ut och räfsa lite löv efter att jag tagit ett varv med snabeldraken inne.  Men jag har ju egentligen inte tid med sådana grejer. Hela korgen i köket är ju fylld med garn och stickor som bara väntar på att användas. Detta är ju dessutom mycket roligare än att dammsuga och kratta löv.  I vilket fall så måste jag ut en vända och handla så det blir till att trä på sig ryggsäcken och knalla iväg medan solen fortfarande har lust att skina över oss. Inatt är det ju dags att ställa om klockorna också. Det där tycker jag är jobbigt för min kropp och mitt sinne har väldigt svårt att ställa om sig. Det tar flera veckor innan man är i takt igen.

Nu ska jag ta tag i dagen och försöka göra något riktigt bra av den. Hoppas ni alla får en härlig lördag och att även ni har sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: