Lite ljuspyssel

Nu när det börjar bli lite mörkare ute är det mysigt att tända ljus. Ibland köper jag udda fina koppar, helst på liten fot och stöper ljus i. Det är en trevlig present att ta med sig när man går bort. Att sprida lite ljus och värme till sina vänner är ingen dum idé. Jag spar oftast ljusstumpar som jag använder mig av. Ibland när jag vill ha tvåfärgade ljus (som i de små kakformarna) så färgar jag in en del av stearinet. Det är lite lagom pyssel. Ljusveke finns att köpa på Panduro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: