Påfyllning i Sukutalådan

En väst och sex stycken små mössor har gjort sällskap med övriga plagg i Sukutalådan.  Västen är stickad i bambugarnet jag fyndade. Gick åt knappt ett hekto. Det är snart dags att packa ihop och skicka. Men några fler mössor ska jag fixa innan det är dags att lämna till postverket. Det går ju så fort att förfärdiga de små mössorna. Det behövs bara ett par program på tv så har man två mössor klara.

Om någon bor i krokarna av Strängnäs kan jag tipsa om att det är halva priset på alla garner hos garnaffären Urd & Verdandi i Stallarholmen. Detta gäller lördag 22/9 och söndag 23/9.
De ska stänga butiken och ägna sig åt annan verksamhet. Så jag ska nog be mannen att han skjutsar mig dit så jag får botanisera lite i garnbutiken och se om det är några nystan som vill följa med hem.

Idag införskaffade jag en kroknål eftersom den gamla som jag inte använt på tjugo år tydligen har fått fötter och gått sin väg. Jag kan i alla fall inte hitta den. Nu ska jag försöka återuppliva krokningens fröjder. Såg en bra variant på krokning på Knappmakerskans blogg. Hon kan visst allting den kvinnan.

Här kommer en liten bild på vad som stuvats ner i Sukutalådan idag:

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. MariaB
  Sep 18, 2012 @ 18:51:57

  Nu blir jag lite generad. Tack för dom fina orden och din tilltro till mina kunskaper. *struntar i att dementera* 😀 . Jag ska lägga upp en bild på den färdiga filten, eller en bit utav den. Då ser man den snygga baksidan och de fina kanterna. Välkommen in!

  Svara

 2. ensammamorsan
  Sep 18, 2012 @ 18:53:27

  Åh mami, om jag mår bra då, kan inte jag få följa med då? jag behöver också lite garn – mitt senaste kap var ju som du vet inte precis vad jag hoppats på..

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: