Färdigt i insamlingslådan…….och en liten skojig mössa

En väst och fyra små mössor ligger i insamlingslådan f n.  Jag stickade tre mössor till igår kväll men de kommer på någon bild senare.

Jag tyckte den beiga mössan blev lite tråkig för en liten knodd så jag tog helt enkelt och knöt på garnändar som jag fått över från tidigare mössor och halsdukar. I toppen tog jag en längre tufs och knöt dit. Kanske inte världens vackraste……men mössan blev lite roligare.

Inspirationen till detta tilltag fick jag när jag var inne och nosade på Knappmakerskans blogg och såg baksidan på en av hennes maskinstickade grejer. Där hängde det garn i många olika färger. Man borde ju kunna utveckla det där till att göra något av en baksida någon gång. Lite kul faktiskt.
Klicka på bilden så ser ni tydligare de små garntottarna jag knytit fast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: