Samlar som en ekorre……

gör man och vips har man liksom börjat på en ny insamling utan att ens tänka. Det liksom bara blir. Lite märkligt egentligen. Man behöver inte planera och dona utan sådant där sköter tydligen hjärnan själv. När jag var på Röda Korset för att handla böcker så gick jag därifrån med babykläderna jag skrev om innan. Jag hade inte en tanke på att ens titta på babykläderna när jag gick in.  Men tydligen så var det meningen och dessa små kläder skulle med hem.

Annat är det när man letar aktivt efter något. Då är det banne mig svårt att hitta och man kan få vänta i långa tider innan man finner det man vill ha.  Men som i det här fallet är det precis som om man blir förd till det man ska införskaffa. Då är det bara att greppa grejerna som vill med hem och plocka upp plånkan och betala. Rackans enkelt.

Jag plockade och donade lite i min ”färdigstickhög” och jag har några mössor och en väst klara till någon Kyrkkaffeinsamling. Men det ska till lite mera innan jag är riktigt nöjd så jag får väl sticka på lite.

Förresten ska jag visa er en lite skojig mössa jag gjorde och lade i insamlingslådan. Men det inlägget kommer senare eller i morgon.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. MariaB
    Sep 12, 2012 @ 19:06:25

    Precis sådär är det. Man går in med fint utfunderade tankar och kommer ut med famnen full av saker som överraskar. Och så blir man så glad att det blev bättre än man själv hade tänkt. Riktigt ekorrglad!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: