Fynddrottningen har åter slagit till

Den här gången lyckades jag lägga beslag på lite små små babykläder i bomull. Det var utförsäljning av vissa saker på Röda Korset och jag tänkte att de kunde vara bra att ha. Nu har jag inte en susning om ifall det finns någon insamling som även tar emot begagnade babykläder och i det här fallet långa byxor. Men nå ja det blir nog någon råd med det.

På disken hos RK finns en korg där det brukar ligga nystickade mössor och strumpor till barn. Nu låg där flera par pyttesmå sockar. Dessa köpte jag direkt. Paret sockor på den nedre bilden är något större än babystorlek men det kan väl gå det också. Barnen växer ju förhoppningsvis. Mössor stickar jag ju själv  och de som fanns hos RK var alldeles för stora. Men sockorna var som sagt små. 5:- styck för alla grejerna (utom sockarna som kostade 10:- st) gör ju att det ju inte  ens kostade vad ett plagg normalt kostar. Återvinning är fantastiskt.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Eva H
  Sep 17, 2012 @ 10:42:27

  Återbruk är toppen! Har köpt en del små bodies senaste tiden, hos Stadsmissionen o en annan second hand, för 10:- st! Åtminstone Stadsmissionen sa’ de sällan gör åt mycket så smått. Mysko men bra – då kan de hamna annorstädes:)

  Svara

  • bibbishantverk
   Sep 17, 2012 @ 12:58:49

   Skickar du dessa vidare sedan? I så fall vart? Har jag tur kan det gå med någon insamling jag stickar till kanske. I alla fall var det för billigt för att låta bli *S*

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: