Mjukt för rumpan

Jag köpte en matta hos Röda Korset som jag skulle ha på verandagolvet. Den var dock för lång så jag klippte isär den och fick då en bit över, 70 x 30 cm. Jag har haft den lilla mattstumpen ihopvikt och suttit på ute på sittbrädan. Men härom dagen sa min arbetskamrat M att hon klätt om sina stolar på landet och fått en massa skumplast över. Vips hade jag utvecklat min ide om att sy en dyna av mattstumpen. M och jag åkte ut till hennes stuga idag på lunchen och jag fick klippa till min skumplastbit. Väl hemma var jag så sugen på min dyna så jag tog och sydde ihop den direkt. Nu är den provsutten och klar och oj så skönt det var för rumpan. Det är härligt med återvinning.

Det är nu man önskar att man vore en mästare på photoshop så  man kunde ”städa bort” allt skräp och skrutt från verandagolvet. Men strunta i det och titta bara på dynan så ordnar det sig i alla fall.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. MariaB
    Sep 11, 2012 @ 21:33:57

    Jag har inte tittat på nåt annat än dynan! Lovar.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: