Stickade halsdukar

Nu är den röda halsduken som jag stickade åt min grannfru A-M klar och överlämnad. Hon är frusen och jag tyckte hon skulle ha något jättemjukt och varmt så det blev en halsduk i Majagarn. Den är stickad i resårstickning.Jag har stickat ytterligare en sjal. En arbetskamrat till mig som inte brukar sticka köpte garn och började på en långsjal i garnet Crisp för ett par år sedan. Den har legat knappt halvfärdig sedan dess. Nu kom vi överens om att jag skulle sticka klart den mot att hon bjöd mig på lunch. En bra deal tycker jag. Jag gillar att äta och sticka.  Dock inte samtidigt. Halsduken blev klar ikväll och jag tycker det är en riktigt fin höstaccessoar. Jag tror hon blir jättenöjd när hon får den i morgon bitti på jobbet. Den är stickad i rätstickning och det gick åt ett nystan flerfärgad Crisp.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Fredrika
    Okt 23, 2012 @ 20:59:45

    Ser riktigt härliga ut faktiskt! Älskar stickade halsdukar!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: