Lite nytt garn och nya stickuppgifter

Nu när jag äntligen stickat klart klimonstret i mohair har jag gått loss på mjukt mjukt lent garn. De två stora nystanen Pretty Baby i ljusgrön/vitt ska bli ett par Yemenvästar. Det oranga nystanet Freja ska bli en mössa och det rödmelerade Majagarnet ska bli en halsduk till en person som jag tycker mycket om.  Det kommer även att räcka till en mössa till en annan dam som står mig nära. Jag kan inte vara så tydlig eftersom jag inte har en susning om huruvida åtminstone den ena av damerna går in på min blogg då och då. Maja och Pretty Baby är kanonmjuka garner att sticka med. Till P B använder jag stickor nr 4 och till Maja stickor nr 8.

Min favoritbutik att shoppa garn i heter Avig och Rät och ligger i Torshälla. Här kommer adressen http://www.avigochrat.se/

Idag regnar det och är grått och trist så det är så mysigt med en massa nytt garn och soffhörnet. Kan ju nästan inte bli bättre. I morgon kommer dotter S och barnbarnet L och då blir det lite liv i luckan igen. Vi brukar spela spel tillsammans och det är kul. Vi ska väl även försöka måla klart det vi påbörjat (skrev om det i ett tidigare inlägg i bloggen).

Här kommer en liten bild på mitt mysgarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: