Ytterligare en del till 1-milahalsduken

Nu är jag äntligen klar med den här halsduksdelen som är stickad i mohair. Den har tagit lång tid att få till eftersom jag inte kan sticka i ull långa stunder i taget. Nu är den två meter och jag ger mig. Jag har förvisso några nystan mohair kvar men dessa kanske jag tar och skickar upp till Umeå för alltid finns det väl någon som kan sticka upp dem. Nästa halsduksdel kommer att bli i något garanterat klifritt mojsigt mysigt garn som jag kan sticka med hela kvällarna om jag vill.  Paketet med den här halsduksdelen startar sin färd mot Umeå i morgon.

Vill ni veta mer om 1-milahalsduken så har ni länk till höger här på sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Evas Pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: