Lite mer till Sukutainsamlingen

Oj så fort det går att få ihop en flock små små mössor. Det blev 30 stycken den här gången, 1 Yemenväst och 2 små filtar.  Det är nu ihoppackat till ett snyggt paket och ska lämnas till posten i morgon lunch. Jag har kommit på ett bra knep att för att undvika att få en enorm fästa-trådar-hög. De mössor jag stickar på kvällen vid tvn tar jag med mig när jag far till jobbet på morgonen. Sedan sitter jag i bilen på väg till jobbet och syr ihop och fäster trådar. På lunchen åker jag buss hem och då slutför jag ihopsyendet och fästandet om jag inte hunnit klart på morgonen. Kanoners, det känns inte ett dugg jobbigt att sy ihop två mössor om dagen. Så det ska jag fortsätta med.

Jag har upptäckt att jag tydligen har en viss förkärlek för rosa. Det är mysigt att sticka och virka i rosa. Men jag får nog ta och byta färg nu ett tag. Men å andra sidan har jag två 100g  nystan med olika rosa nyanser kvar här hemma.

Den ena filten är en jättemormorsruta och den andra är av traditionell mormorsruteart. Den större filten är virkad av ett garn som heter Baby Dream och märket är Red Heart. Det är mjukt mjukt mjukt.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anna
  Aug 28, 2012 @ 20:03:53

  O vad fint Bibbi! Och vad många mössor!

  Svara

 2. MariaB
  Aug 28, 2012 @ 21:28:41

  Visst tusan har du också farten uppe!! 😀 Verkligen smart att lura sig själv med trådarna sådär. Men om jag själv håller i ratten på morgnarna kanske det blir lite svårt… Får starta eget hittepå lurendrejeri.
  Stor kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: