Fyndat garn

Idag kilade jag in på Röda Korset mellan ett par bussar. Det visade sig vara ett lyckokast. Jag hittade två påsar garn som jag blixtsnabbt snappade åt mig. När jag kom hem upptäckte jag att det var ullgarn och förmodligen vävgarn. Men det går det med. När jag nystar upp härvorna kan jag ha handskar och sedan får garnet vila lite tills jag kommit på vad jag ska göra med det. Det går nog att sticka filtar av dubbelt garn och fodra med flanelltyg så den inte blir stickig. Men då blir den varm i alla fall.  Blir nog till välgörenhetsstickning i alla fall.

Det var 3 stycken 100-gramshärvor av varje färg. Det gick på 30:-. Då känner man sig väldigt nöjd med sitt kap.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. MariaB
    Aug 27, 2012 @ 21:21:31

    Gratulationer till ”limhänderna”. Det bara fastnar lixom 😉

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: