Nu börjar det bli bråttom……..

Märkligt att man alltid väntar till sista minuten med att fästa trådar och blocka och annat tråkigt. Nåja nu är jag på gång i alla fall. Om vädret tillåter så ska vi stå på marknad i Trosa i morgon och jag hade några grejer som var klara men inte trådfästa eller blockade.

Den här sjalen är stickad i garnet moa från Järbo. Det är 82% ull, 12% mohair och 6% polyamid (ja det kliar som hunnan för den som är allergisk mot ull). Det är ett roligt garn som har små öglor i sig vilket gör att utseendet på den färdiga sjalen påminner lite om fårskinn.
Jag ska nog prova att göra kuddar av det vid ett senare tillfälle. Jag kan ju inte sticka i ull så ofta för allergins skull så det blir ett projekt då och då.  Klicka på bilden så får ni den större och ser det fårskinnsaktiga utseendet tydligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: