Ny trekantssjal i höstfärgad mohair

Nu har jag påbörjat en ny trekantssjal i mohair (prisma). Den är i vackra höstfärger, rött och gulbrunt. Jag ska försöka få den klar till lördag för på söndag ska vi stå på Trosa marknad. Har ni vägarna förbi så kom fram och heja. Det skulle vara kul.  Mönstret är samma gallermönster som jag gjorde på den grå lurviga trekantssjalen som jag visat här i bloggen tidigare. Men här syns mönstret mycket tydligare för garnet är tunnare och jag använder samma stickstorlek, 15.  Här kommer en liten bild så ni ser mönster och färger. Jag är ju allergisk emot ull men det här garnet gick det jättebra att sticka av. Annars brukar jag bara kunna hålla på femton minuter i taget men här ramlar det på utan att jag behöver klia ihjäl mig. Det är så roligt att sticka i lite olika garner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: