Ett nytt skräckkabinett?

Jag har en bekant som sysslar med second hand. När jag besökte henne för en tid sedan så hade hon på något underligt sätt kommit över ett betydande lager av skallar. Det var alltså huvuden med hår och ”riktigt” ansikte. Dessa hade använts som frisördockor i USA. Det var en jädrans märklig upplevelse att vandra runt bland alla dessa huvuden. Jag brukar ju stå på marknader och då säljer jag ibland mössor och halsdukar/kragar. Tidigare har jag använt ett vanligt vitt frigolithuvud. Nu fick jag för mig att jag skulle shoppa mig en ny skalle. Så jag valde ut en som jag tyckte om och cyklade hem med det.

Väl hemma ställde jag skallen på byrån i köket men det såg en smula märkligt ut så jag tänkte att jag tar upp skallen till mitt lagerrum en trappa upp. Men halvvägs i trappan ringde telefonen och jag ställde ner skallen och sprang ner och svarade. Sedan har det blivit så att skallen inte kommit längre än dit. Den står alltså och tronar på ett trappsteg precis där trappan svänger.

Min dotter var på besök och jag bad henne gå upp och hämta något på övervåningen (och hon hade ingen aning om att jag köpt skallen). Rätt vad det var hör man ett tjut och en massa otryckbara ord. Hon höll på att smälla av när hon möttes av huvudet i trappen. Kanske är den kanoners att använda som tjuvskrämmare. Se upp här kommer bilden:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: