Trekantssjalen och den tappade maskan

Eftersom jag hade ett sådant elände med vindskivan igår eftermiddag fortsatte det eländiga när jag började sticka på trekantssjalen igen. En tappad maska i det här virrvarret av lurvtråd och glesa maskor var absolut precis vad som stog överst på min önskelista efter envigen med vindskivan.  Nåja efter lång tid fick jag ordning på det hela igen men kände att det var nog läge att lägga stockarna åt sidan och återgå till att sticka med tandpetare igen. Så jag stickade en liten rosa mössa och lade upp för en ny. Jag har fått ytterligare restgarner av en annan granne som jag ska sticka mössor till Sukuta av. Jag fortsatte också en liten bit på Yemenvästen jag började på härom dagen.  Den är stickad i Marino Soft. Här kommer en liten lägesbild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: