Trekantssjal

Jag kände att jag behövde göra något annat en liten stund förutom barnmössor och Yemenvästar. Som av en händelse så snavade jag in i min favoritgarnaffär Avig & Rät. Där köpte jag ett nystan Frutti som är ett acryl och nylongarn. Det blir en fin festsjal som ser lite ”blank” ut. Det är en tjock tråd och en smal pälsig tråd tillsammans som gör att det blir lite glamour över det hela. Sjalen blir tung och fin.

Jag måste ju sätta lite fart för snart börjar ju höstmarknaderna och då vill det till att ha något på bordet som kan locka eventuella kunder.
Sjalen är lätt- och snabbstickad. Jag använder stickor 15 och det känns som om man stickade med gärdsgårdsstörar när man nyss har stickat med 3 1/2 och 4.  Men roligt är det. Jag ska lägga upp resultatet så snart jag är klar.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Bomlitt
    Aug 11, 2012 @ 11:39:26

    Hihii, det där garnet var fint! De där kommer gå som smör på marknaderna.

    BTW lille mor, när man nämner en affär som man gillar som kan man alltid slänga in en hyperlänk till deras hemsida: http://www.avigochrat.se/ För då kan fler gå in och bli inspirerade 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: