Hur i jisses ska man hinna……..

…..dammsuga inne och tvätta vindskivor ute som sedan ska målas ?  Jag menar, jag har ju så mycket som är roligare att göra. Här kommer en liten bild på vad jag gör och vad jag ska göra.  T v är en halsduksdel till 1-milahalsduken igångsatt. Jag hade pyttelite vitt och lite mörkrött som får bli slutändarna på halsduken. Däremellan blir det grönt och rödflammigt.

I mitten är det en liten babymössa på gång. Sedan är det slut på det nystanet.

Igår när jag försökte ta mig hem i ösregnet så skenade jag förbi…..nåja inte riktigt förbi…..en affär som säljer lite av varje. I en korg ute under tak låg lite diverse garner. Överst låg de vackra nystanen mohair som ni ser till höger på bilden.Priset var nedsatt och så bra så jag kunde inte motstå frestelsen.  Jag greppade påsen och flaxade in och betalade. Dessa ska bli trekantssjalar.

Så jag undrar fortfarande…..när i hunnan ska jag hinna dammsuga och göra resten av alla det-här-måste-jag-göra-saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: