Babymössor, västar och koftor

Om ni går in på Kyrkkaffebloggen som det är länkat till här till höger så kan ni hitta massor av fina och lätta mönster för baby. Under fliken Värma Liten finns det en hel massa mönster. Just nu pågår även en insamling av barnmössor och västar till Gambia.

Jag har påbörjat en ny halsduksdel som ska vidare till Umeå när den är klar. Sedan har jag ett berg av små mössor och Yemenvästar som jag ska fästa trådar på. Tänk att det ska vara så svårt att fästa trådarna direkt när man är klar med en grej. Nix pix….då börjar jag på något nytt istället för det är roligare och den förgrönade fästa-tråden-högen växer blixtsnabbt.

Precis lagom till att jag startade den här bloggen så slutade min kamera att fungera. Min dotter som är duktig på allt tekniskt har tagit den med sig hem och ska fixa och trixa lite så förhoppningsvis har jag kamera igen om några dagar.  Så bilder får komma i efterhand.

Jag vandrar mycket runt på olika bloggar och blir ständigt påmind om hur duktiga vi kvinnor är.  Vi håller ett kulturarv vid liv. Det är härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Evas pysselsida

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Hantverkarglädje

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

Soanspysselblogg

En blogg om hantverk, välgörenhet och livet dag för dag

%d bloggare gillar detta: